MERSİN / AKDENİZ - Sosyal Hizmetler Anaokulu

Sosyal Hizmetler Anaokulu

Adres
ÇİLEK MAH. 6349 SK. ORTAOKULU SİTESİ SOSYAL HIZMETLER ILKOKULU BLOK NO 16A AKDENİZ / MERSİN
Vizyon
Milli Eğitimin Genel Amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak ;çocukların bedensel,zihinsel,duygusal,ve sosyal yönden gelişmelerini ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak,çocukların hayal güçlerinin gelişimi yaratıcı yollarla düşünce ve duygularını anlatabilme ve iletişim becerisini kazandırmak,çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak,koşulları elverişsiz çevreden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak,çocukları temel eğitime hazırlamaktır.
Misyon
Toplumsal ve milli manevi değerlere bağlı duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen,kendisine güvenen ,kendisi ve çevresiyle barışık,mutlu,iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş,sosyal ilişkileri güçlü,işbirliği ve takım çalışmasına istekli,değişik görüş ve düşüncelere saygılı,yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen,çevreye ve doğaya duyarlı,özbakım becerilerini kazanmış,kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen,türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :2´li eğitim öğretim
Klima
Ulaşım
Özgürlük Mh. Dolmuşları, Çevreyolu ve Belediye Otobüsleri ile Keresteciler Sitesi Durağında İnerek Okulumuza Ulaşım Sağlanabilir.
yok
Keresteciler Sitesi arkası